Close

Odpověď na: Hydroponický skleník

Úvodní stránka Fórum Vaše projekty Arduino Hydroponický skleník Odpověď na: Hydroponický skleník

#10058
mamterada
Účastník

Darira: to zní super, určitě by mi to do začátku pomohlo, samozřejmě se pak pochlubím co z toho ve finále vzniklo 🙂 tak jestli to máš někde ke shlédnutí, případně jestli můžu poprosit kontakt na mail honza@mamterada.cz Moc díky!

BlindP: jasný to jsem psal s nadsázkou, že by to tady měl už někdo hotový a jen mi to dal k dispozici 🙂 jinak co se týká Arduina tak sice začínám ale mám vystudovanej slaboproud, takže mi to téma není úplně cizí 🙂 ideální je když tě něco tlačí (termín, partnerka…) a pak se většinou dílo vydaří. Samozřejmě bych nechtěl vymýšlet už vymyšlené, proto jsem oslovil tady na fóru, protože častokrát nějaká „nepodstatná“ informace je ve finále dost důležitá.
Když se Arduino osvědčí, tak mám několik dalších projektů kde by se dalo dobře využít 🙂 třeba se pak vám něco z toho taky bude hodit. V podstatě bych chtěl automatizovat malou farmičku… rybníček s vodní elektrárnou, větrná a solární elektrárna, ovce, sad, včely… no a teď začínám skleníkama 🙂 je to běh na dlouhou trať jak ve výrobě tak ve výstavbě.