Close

Odpověď na: Arduino Json a analyza stringu

Úvodní stránka Fórum Vaše projekty Arduino Arduino Json a analyza stringu Odpověď na: Arduino Json a analyza stringu

bebeno28
Účastník

To php by som uplne vylucil. Sice mam webstranku pisanu na wordpress platforme ale to je len pisanie a nie programovanie takze co sa tika php to som uplne minoa druha vec je ta ze vsetky 3 esp moduly budu len v domacej sieti. Jsno kniznica bola predsa vytvorena na take veci ako ja potrebujem tak hy som to nerad komplikoval. Pripadne este by som volil variantu ze si sam vycitam ten retazek kde zacina hodnota ktoru potrebujem ale co sa tika c kodu zatial som novacik. Ja programujem v assemblery a toto je pre mna uplne nieco nove. Hlavne mi chyba pri vela knicniciach prsny zoznam prikazov s popisom co ktory prikaz robi a ako sa vyuziva. Nie vzdy je to popisane.

posuvam sa pomaly dopredu len toto rozlozenie stringu by mi robilo zatial prblem.

Ok takze aka je vysledna rada? ako by ste napisali ten kod pomocou json kniznice aby som ziskal data napriklad z toho vystupu meteostanice a bme cida.

Vedel by niekto napisat celu cast toho json parse kodu?

dakujem