Close

Odpověď na: Prodej na Amazonu

Úvodní stránka Fórum Vaše projekty Arduino Prodej na Amazonu Odpověď na: Prodej na Amazonu

fesag71795
Sledující

Také jsem dlouho hledal nejlepší způsoby, jak zvýšit svůj příjem na Amazonu, a mohu s jistotou říct, že komplexní přístup skutečně funguje nejlépe. Pro mě fungovala kombinace strategií: Zvláštní pozornost jsem věnoval zlepšení popisů produktů a kvality fotografií – všiml jsem si, že i malá vylepšení vizuální prezentace přímo ovlivňují konverzi. Zároveň jsem začal aktivněji pracovat s recenzemi a hodnoceními, což zvýšilo důvěru zákazníků. Důležité je také neignorovat reklamu na platformě – správně nastavené PPC kampaně generují stálý tok návštěvnosti, zejména pokud jsou podpořeny kvalitním obsahem. Zkoušel jsem prozkoumat nové oblasti a segment B2B – i tam je potenciál, zvláště pokud se správně přistupuje k firemním objednávkám. Velkým objevem pro mě byla platforma SellerLogic https://www.sellerlogic.com/cs/ která pomáhá analyzovat ceny, optimalizovat nabídky a spravovat prodejní strategie v reálném čase. Díky tomu jsem začal pozorovat znatelný nárůst příjmů a plánuji všechny tyto oblasti dále rozvíjet.