Odpověď na: Prodej na Amazonu
Úvodní stránka › Fórum › Vaše projekty › Arduino › Prodej na Amazonu › Odpověď na: Prodej na Amazonu
Mohu se podělit o svou zkušenost – prošel jsem si podobnou fází, kdy jsem si uvědomil, že pouhé rozšíření sortimentu na Amazonu už nestačí k dosažení stabilního růstu. Nejvýraznějších výsledků jsem dosáhl, když jsem k propagaci přistoupil komplexně. Zaprvé jsem seriózně zapracoval na produktových listech: podrobné popisy, kvalitní fotografie a obsah A+ je učinily pro kupující atraktivnějšími. Zadruhé, reklama v rámci Amazonu se ukázala jako velmi efektivní, ale je důležité pečlivě vybírat klíčová slova a neustále testovat strategie. Dalším důležitým bodem je práce s recenzemi: včasné reakce, pozornost věnovaná zpětné vazbě a péče o zákazníky výrazně zvyšují důvěru. Co se týče B2B, vyzkoušel jsem tento segment vedle B2C a byl jsem mile překvapen – firemní klienti často zadávají větší objednávky, což přispělo ke stabilitě příjmů. Proto doporučuji zvážit oba přístupy, ale nejlepší je začít optimalizací stávajících procesů, abyste první výsledky viděli rychleji.