Close

Odpověď na: Spínání čerpadla dle teploty vody

Úvodní stránka Fórum Vaše projekty Arduino Spínání čerpadla dle teploty vody Odpověď na: Spínání čerpadla dle teploty vody

#11338
yeti
Účastník

To vypadá dobře. Popravdě, kdyby existovala vyhovující hotová krabička za rozumnej peníz, tak ani neuvažuju, že se s tím budu drbat.
Díval jsem se na ten termostat co jsi posílal a není mi jasné, jak to funguje. V popisu píšou jen o spínací teplotě. OK, chápu, že nastavím třeba 40stC – čerpadlo běží a teplota vody postupně klesá. A kdy se to čerpadlo vypne? Nebo je jen ten popis blbej a normálně se tam definují dvě teploty? Nebo to vůbec nechápu?

Jinak já nepožaduji řešit úplně autonomní chování, různé chybové stavy, zaseknutí, výpadky apod. Já to vytáhnu ze šuplíku jen když přijedu a do odpoledne je voda v pohodě ohřátá :o)) Jen kolem toho nechci běhat a spínat to ručně.

Pokud to budu bastlit sám, tak určitě nechci, aby mi to někdo zadarmo dělal od A do Z. Jen potřebuju poradit co a kde mám koupit, protože nemám praktické HW zkušenosti. Např. vím, že existuje relé ale už nevím, že je rozdíl spínací a rozpínací, má to nějaké charakteristiky atd. Teda teď už to vím. Ale snad mi rozumíš, co potřebuju.