Close

Code::block

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4702
    DavidTor
    Účastník

    Používáte někdo Code::block?
    Já osobně ano. Vyzkoušel jsem vše možný a u tohoto jsem zůstal.

    #8624
    p.maly
    Účastník

    Já právě hledám nějaký šikovný simulátor. Vyzkoušel jsem Virtonics, velice jednoduché a intuitivní, na první pohled je jasné co s tím. Bohužel ale, plné bugů. Code:Blocks mám nainstalováno, ale netuším co s tím. Chci jen nahrát jednoduchý kód pro Nano, spustit jej, a pak vidět „obrázek“ modulu, kde budu vidět úrovně výstupních pinů, a moci měnit hodnoty na vstupních pinech. Nic víc. Je někde pro Code:Block nějaký how-to-begin návod, nejlépe ve stylu kuchařky (step by step)?
    Díky, Petr

    #8637
    DavidTor
    Účastník

    Bohužel jsem zjistil, že při kompilaci kódu který měl cca 160kB,to Code:Block nějak nezvládal. Musel jsem hledat náhradu. Přešel jsem na Visual Studio s doplňkem Visual Micro. To co píšeš by měl umět.

    #8668
    posjirka
    Účastník

    a co klasické AVR studio ?
    Já teda používám Arduino IDE a jsem spokojený. Zatím jsem neměl důvod hledat něco jiného. Pro vyšší programovací jazky používám Visual Studio nebo Sharp Develop (VB.net nebo C#) ale v Arduino jsem pokojený s klasikou.

    #8669
    DavidTor
    Účastník

    AVR studio jsem zkoušel, bohužel mi přišlo moc těžkopádné. Je postavené na VS.
    IDE arduino je nepoužitelné pro velké projekty. Aspoň pro mě. Mám kód který má už cca 11000 řádků. Neumím si představit jak bych to v něm dělal. Využívám také debuger který je součástí Visual Micro.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.