Close

Komín z shieldů

Úvodní stránka Fórum Hardware Arduino Komín z shieldů

  • Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Sachlj a poslední změna proběhla před 7 roky a 8 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #7928
    Sachlj
    Účastník

    Mám problém. Pro řízení terária potřebuji sestavit komín z shieldů. Potřebuji na arduino UNO nebo MEGA připojit WiFi shield, data loger shield, 2x dht11,2x teploměr, mq135, relay shield, lcd shield. A případně další čidla. Otázkou je zda se nebudou shieldy prát o piny arduino. Nejraději bych použil arduino mega ale pro ty nejsou originální shieldy co by využily všechny piny. Poraďte někdo jak to vyřešit ?

    #7932
    posjirka
    Účastník

    tak si vypši jaké piny využívá který shield.
    Stejně se asi neubráníš vylstnímu shieldu třeba pro ty čidla.
    Když už tak bych použil Arduino Mega a na ně navázal všechno co se nevešli na UNO (ty UNO by měli jít i na MEGA jen použiješ méně pinů).
    Takže bych si být tebou koupil univerzální shield pro MEGU (možná 2 desky) a pak teprve dal ty z UNO. WIFI použiváš jaký?, nemá náhodou na sobě i slot na SD kartu? …

    #7933
    Sachlj
    Účastník

    Arduino UNO je klon co má v sobě rovnou esp WiFi. Je pro mě podstatně aby se to vešlo pokud možno do malého prostoru. Řekneme do obalu od Ramy. Nechci mít desku a na ní to rozhozené do prostoru. Relay bude spínat max 24 voltů takže to chci mít všechno v komínu. Pokud to půjde.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.