Close

cokoliw

Vytvořené odpovědi

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: RFID #10039
    cokoliw
    Účastník

    Ahoj,

    tak se ukázalo, že tím jak jsem RFID čip otevřel abych se podíval co je zač, tak jsem ho tím zničil a proto, i přesto, že to do té doby fungoval dobře, nebylo možné ho načíst. Jiný čip funguje jak má. Moje chyba, díky 🙂

    odpověď na: RFID #9755
    cokoliw
    Účastník

    Myslíš to fotku kterou jsem vložil? https://newcdn-715537.c.cdn77.org/wp-content/uploads/unnamed.jpg
    Já bych taky řek že je to jen pasivní čip, baterii to určitě nemá, to by musela být úplně miniaturní. Já se v tomhle zatím moc nevyznám, je možný že by ta klíčenka umělá přijmout energii na těch 125khz a na 433Mhz vyslat odpověď? Moc díky za odpověď!

    Edit.: Ok, moje chyba, to co mám na mysli já je doopravdy jen pasivní čip. A to co mi poslal výrobce, bylo zřejmě nedorozumění. Takže mám pořád pasivní čip, který běží buď na frekvenci 125khz a nejde mi přečíst nebo na jiné frekvenci, neznámo jaké.

    odpověď na: RFID #9753
    cokoliw
    Účastník

    No díky za tip, ale osciloskop k dispozici zrovna nemám, i když proxmark vypadá jako celkem zajímavé řešení 🙂 Nicméně podařilo se mi kontaktovat výrobce. Čip prý funguje jako dálkový vysílač (433MHz) a bezkontaktní čip (EM 125kHz). Takže k arduinu budu muset připojit moduly dva. RDM6300 – pro vyvolání vysílače v čipu a XD-RF-5V pro přečtení výsledku z vysílače. Jestli se pletu, opravte mě, ale mezitím objednávám XD-RF-5V.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)