Close

Inspirace a Inovace: Centrum Nová Generace v ČR

Úvodní stránka Fórum Komunita Zajímavé odkazy Inspirace a Inovace: Centrum Nová Generace v ČR

Označeno štítky: 

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel dafka a poslední změna proběhla před 1 týdnem a 6 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21827
    dafka
    Účastník

    Inspirace a Inovace: Centrum Nová Generace v ČR.
    Dětské centrum Nová generace v České republice není jen obyčejným místem pro děti. Je to oáza pro rozvoj a radost. Už od první chvíle, kdy vkročíte do našich prostor, cítíte tu energii, tu chuť objevovat a učit se. Jsme místem, kde se setkávají zkušení pedagogové a zvídavé děti, kde se rodí nápady a otevírají nové možnosti.
    Naše nabídka aktivit je rozmanitá a bohatá. Více než 25 druhů programů čeká na malé i velké účastníky. Od vývojových aktivit, které podporují růst a poznávání, přes kreativní dílny, kde se děti mohou vyjadřovat prostřednictvím umění, až po sportovní sekce, které posilují tělo i mysl. V našem centru najdete to, co potřebuje každý – od malého umělce až po nadšeného sportovce.
    Inkluzivní Péče o Děti v Centru Nová Generace v ČR https://novagen.cz/
    Ale nejsme jen prostor pro zábavu a hraní. Jsme místo, kde se děti učí, kde se rozvíjejí dovednosti, které je připravují na život. Naše schůzky nevedou jen učitelé, ale i odborníci jako neuropsychologové, logopedové, psychologové a další specialisté. Chceme, aby se děti cítily podporovány a aby měly možnost růst nejen vědomostně, ale i emocionálně.
    Pro nás jsou dětské emoce jako malý kouzelný motor. Jsou hnací silou, která nás posouvá vpřed a inspiruje nás k dalšímu rozvoji. Proto se snažíme vytvořit prostředí, kde se děti cítí šťastné, bezpečné a respektované.
    V našem centru se vaše dítě naučí mnoho dovedností, které mu pomohou nejen v dětství, ale i v dospělosti. Bude kreslit, sochat, tancovat, zpívat, poslouchat, počítat, přemýšlet a mluvit. Bude objevovat svět kolem sebe a nacházet radost ve všem, co dělá.
    Pokud hledáte pro své dítě místo, kde se bude rozvíjet a bude se cítit jako doma, přijďte do Dětského centra Nová generace. Jsme tu pro vás a vaše dítě, abychom společně tvořili radostné a plné dobrodružství dětství. Podívejte se na náš pohodlný rubrikátor v sekci Služby nebo nás kontaktujte na čísle +420 154-92-70. Jsme rádi, že vám odpovíme na všechny vaše dotazy a pomůžeme vám najít tu nejlepší aktivitu pro vaše dítě. Buďte součástí naší Nové generace!

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.