Close

Arduino Micro nekomunikuje

Úvodní stránka Fórum Hardware Arduino Arduino Micro nekomunikuje

  • Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel snow a poslední změna proběhla před 8 roky a 6 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4981
    snow
    Účastník

    Ahoj, včera jsem si koupil Arduino Micro, po připojení k PC (linux debian) jsem ho viděl a pokusil se do něj nahrát skeč blikající ledku, buhužel vždy mě to psalo že na uvedeném portu není arduino leonardo (v nastavení sem měl ale vybrané Arduino Micro) Po několika pokusech a znovu připojení mě Arduino přestalo komunikovat, respektive po připojení na pět vteřin je viditelné pomocí lsusb a pak zmizí, v ide už ho vůbec nevidím, jediné co se změnilo je blikání výchozí ledky, teď to dělá https://www.youtube.com/watch?v=il3IuFhAujY tak si říkám jestli to není nějakej chybovej kod, nebo tak něco. Než ho tedy donesu na reklamaci rád bych se optal jestli to není nějaká chyba způsobná mnou, případně jak ji vyřešit.
    (Divné je ale že po připojení Mega, co mám k 3D tiskárně, mě nahrání skeče šlo hned, počítačem by to taky nemělo bejt, zkoušel sem i windows a to samé…)

    Dík za rady!

    #4986
    Aleš
    Účastník
    #4987
    snow
    Účastník

    jj vcera sem nasel i tak dik.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.